13.04.2008.

Ovaj tjedan stavili smo zadnje svjetiljke iz prve narudžbe vani na pročelju crkve. Sada imamo završenu rasvjetu križa, zbor ima pristojno svjetlo, a i kod ulaska i izlaza u crkvu nećemo se više spoticati. U tu svrhu isplaćeno je do sada oko 24.000 kn, što je bila donacija obitelji Ivana i Mirjane Ćurković. Od srca im zahvaljujemo. Ostatak rasvjete (19.000 kn) zapravo je novi dug naše župe koji se pribraja dosadašnjim dugovanjima.
Prikupljamo i dalje te je svaki dar dobrodošao. Hvala svima na otvorenom srcu i darežljivosti. Može se reći da se ova naša crkva ne gradi samo od velikih donatora pojedinaca, nego ju gradi zajednica vjernika koja ugrađuje male kamenčiće u mozaik koji se zove NAŠA CRKVA.
Do kraja lipnja će naša župa trebati izdvojiti oko 100.000 kn za 4. ratu kredita HAA- Bank te nam je to sada glavni prioritet svih prikupljanja!
U sljedećem razdoblju u planu je izrada rubnika i popločene staze koja će voditi do ureda i uređenje cvjetnjaka ispred ulaza u crkvu… (rubnici, ploče, zidarski radovi, zemlja, cvijeće… )