ČETIRI Božićna koncerta u našoj crkvi

NEDJELJA, 23. 12.  u 19.15 sati    4. ADVENTSKA NEDJELJA
Poslije nedjeljne sv. Mise ove 4. advetske nedjelje zbor mladih „Glas srca“ izvodit će božićne i adventske duhovne pjesme. Iako se najavljivalo i pojačanje tamburaškim orkestrom Knežija, ono će za sada izostati radi smrti voditelja i dirigenta, mo. Vjekoslava Vile. U kvalitetu našeg zbora mladih ne sumnjamo jer su se već dokazali izvrnim izvedbama u našoj crkvi i na koncertima i natjecanjima zborova. Ulaz je besplatan, a zadovoljstvo je zajamčeno!

PONEDJELJAK, 24. 12. u 19.00 sati.       BADNJAK
Na Badnjak će na dječji zbor izvesti mjuzikl Božićna zvijezda. Djeca se marljivo i radosno pripremaju za tu predstavu zajedno s roditeljima koji šiju nošnje i pripremaju rekvizite. Pozivamo sve da dođu na ovaj program koji nas uvodi u tajnu božićne noći.

PONEDJELJAK, 24. 12. u 23.30 sati        BADNJAK
Duhački kvintet uoči mise polnočke od 23.30 izvodi duhovne skladbe. Velemajstori  duhačkih instrumenata pod vodstvom mo. Davora Dropuljića pripremat će nas za svećanu Misu Polnočku ovom glazbeno-duhovnom poslasticom.

SRIJEDA, 26. 12. u 19.00 sati        SV. STJEPAN
I ove godine dolazi nam u goste jedno Kulturno umjetničko Društvo. To je KUD „Posavka“ iz Oborova. Oni će svojim nošnjama i narodnim blagom već sudjelovati na večernjoj sv. Misi, a poslije mise će glazbom i pjesmom ispuniti našu crkvu i srca. Ovo je 9. koncert koji se već tradicionalno održava o adventu ili Božiću u našoj crkvi.

Poslije mise pozivamo sve župljane da nam se pridruže na prigodnom slavlju u dvorani pastoralnog cetra koji je u izgradnji. Na taj način ćemo simbolično otvoriti ovaj prostor namijenjen za veća slavlja.

Sve ove izvedbe su besplatne tako da i oni koji nemaju novaca i mogućnosti otići u neku koncertnu dvoranu u Gradu, mogu uživati u duhovnoj glazbi, pjevanju i na taj način osjetiti zajednoštvo i radost Božića.