26.02.06.

Ovih dana se intezivno dovršava stambeno-poslovni dio našeg pastoralnog centra. Postavljaju se karemičke pločice, kamenom se oblažu stubišta i hodnici. Zidari završavaju zadnje grube radove u unutrašnjosti. Električari su proveli sve potrebne instalacije… Naručena su garažna vrata i nadstrešnica te ostala bravarija!

Jedan dio radova je plaćen, koliko smo imali sredstava i koliko smo mogli. Sada još predstoji unutarnja stolarija i ličilački radovi, što planiramo za treći mjesec. Uz otplatu duga za izvedbu grijanja još redovito isplaćujemo režije koje su se utrostručile otkad smo uveli grijanje.

Tu su i nagrade za suradnike te izvedba projektne dokumentacije za intrijer crkve i za treću fazu pastoralnog centra koju bismo željeli započeti ovoga ljeta.

S obzirom da je župni račun ispražnjen, opet smo prisiljeni moliti za Vaše otvoreno srce i darežljivu ruku. Ovu korizmu ćemo sav Vaš dar i milostinju namijeniti isključivo grandji crkve. Unaprijed Vam zahvaljujemo! O radovima i troškovima imat ćete mogućnost detaljno pročitati i u župnom pismu koje ćemo Vam, prema običaju, uskoro poslati na adrese!

Vjerujem da će se i ostvariti plan useljenja ureda i kapelana u nove prostore do Uskrsa! Tako ćemo u ovom prijelaznom razdoblju bolje funkcionirati i kao župa.

Odgovori